Som Sikkerhedsdykker ved Vertical Blue på Bahamas, kunne jeg følge verdenbedste fridykkere på tæt hold. Det i sig selv var en stor oplevelse, men endnu bedre var, at jeg kunne lære en masse gode ting ved det, og så få mulighed for at træne under fantastiske forhold. Håber virkelig at få mulighed får selv at kunne deltage til næste år (-:IMG_6416

 

Vi var 6 sikkerhedsdykkere, 1 læge og 1 sygeplejerske på holdet, og vi har alle boet sammen den første uge. Derefter flytter 3 af dem til et mindre hus nær det blå hul, og det gav faktisk endnu et bevis på, hvor stor forskel kost kan gøre; Jeg måtte starte med at forklare mit problem med gigt og, at jeg ikke kunne spise hvad som helst. Det var heldigvis ikke noget problem, og de blev hurtigt enige om, at hvis det var godt for mig, måtte det jo også være godt for dem og jeg bestemte derfor hvad vi skulle spise hver dag.

Alle kunne syntes godt om det, og efter 3 dage, begyndte de at mærke en forskel. Alle havde det super godt i maven, og på 5. dagen begyndte de at mærke energiniveauet stige markant. Selv lægen var dybt imponeret over dette. Men nu flytter lægen, sygeplejersken og en af sikkerhedsdykkerne til det andet hus. 4 dage efter, begyndte de at brokke sig over at den gode mavefornemmelse og energien var væk, så vi begynde at spise sammen igen, og de fik det godt igen.

Har du også lyst til at mærke forskellen, så tjek kursus: NYT LIV