Jeg er dybt tak nemlig for alt det støtte jeg har fået i 2015, både fra private og virksomheder, det har jo gjort muligt at jeg kan dyrke min sport, og passe mit helbred, endnu et år uden medicin, og fantastiske resultater i fridykning.

Jeg nået på ingen måde de mål jeg satte i staren af året, men det er helt ok, for det har bare givet mere blod på tanden, til at passe træning og diæten, for jeg ved det er muligt at komme dybere og meget længere ned i det blå. Det er målet i 2016.

Mit største resultat i 2015 er helt klart min bronze medalje ved VM, og så deltog jeg i to små video, for Red Bull og Tag Heuer, som har været med til at åbne ny døre, er så småt komme igang med at holde nogle foredrag, som er super givende for mig, fantastisk at kunne inspirer andre til at tænke i ny baner.

Det er ikke kun økonomisk, jeg har fået støtte. Estrid tusind tak for hjælpen med de mange tekster og pressemeddelelser du har lavet, det har været en kæmpe hjælp.

Richard tak for at stille mig de rigtige spørsmål, jeg slet ikke kunne svare på, men som nu har gjort, mig langt mere målrettet, og helt sikker i min sag.

Lars det er nu et år siden du har lavet min hjemme side, tak for din tid, selv om du i forvejen arbejder i døgn drift, kanon hjemmeside, håber at kunne fylde den med mange fler fede billeder og film i 2016.

Min helt store støtte, sparring og liv-line Glenn “DAN-MO” tak for de mange lange telefonsamtaler vi har haft, møder vi har holdt, og ikke minst de mange tråde har har trukket i. Er så taknemmelig for vores samarbejde, og ser frem til endnu mere af det..

Tak til jer der har gjort det muligt for mig, at kunne komme rundt i verden for at deltage de forskelige konkurrencer.

Tak til Kenneth Østerlund, Martin Merstrand, Nyborg Marinecenter, Brink & Jensen, Diving 2000, Hobbyjunglen, Odense Kommune, Bull, DSF, Aqua, og en annonym (-:

Og min Hovedsponsor DAN-MO.

Rigtig godt nyt år.

IMG_0904