5 gule kort og 1 rødt. Det var bestemt ikke hvad jeg havde regnet med. 

Havde forberedt mig så godt jeg kunne, forud for afgang, med pool-træning, yoga og cykling.

Faktisk følte jeg mig stærkere end nogensinde. Har endelig fået øget styrken i mine ben markant, og så virkelig frem til at mærke min forøgede styrke, som resultat af hårdt arbejde med træningen, og forbedret teknik, men desværre fik jeg mærket, på den hårde måde, at det er nødvendigt med mere dybde-træning, inden konkurrence.

Jeg fik jo 6 dyk, inden VM startede og det gik rigtig godt. Herunder et absolut fantastisk dyk på 104 meter, og selvtilliden forud for konkurrencestart var helt i top.

Caribbean cup 2017 - Stig Pryds

Jeg havde en tro på, at det bare var lidt snot, som jeg har mærket til hver morgen, men troede at det var uden betydning, da det på land, føltes som om trykudligningen ikke var generet af det, men når jeg kom ned i dybet, var det pludselig ikke længere uden betydning.

I dag, sidste dag, var trykudligning næsten umulig.

Oplevelsen her, lærer mig, at der trods alt, er en begrænsning for hvor meget man kan træne og forberede sig i poolen, hjemme i Skandinavien, og at min fysiske træning derhjemme virkelig virker, men at det er vigtigt for mig at træne endnu mere dybde, inden konkurrence.

Så alt i alt, er jeg ved godt mod, til trods for ærgrelse, for jeg er blevet klogere. Varmen og dybden har positiv effekt på gigten. Strategien er på plads og motivationen er uovervindelig!

Mange tak for al jeres support, og en KÆMPE krammer til mine fantastiske sponsorer!!!

Billeder fra VM i Roatan 2017 (alle billeder er taget af Daan Verhoeven)

[envira-gallery id=”13907″]