Lørdag d. 6 maj 2017 blev dagen hvor Stig igen lavede en Dansk og Nordisk rekord!

Ny dansk og nordisk rekord - Stig PrydsEfter et længere træningsophold i Vertical Blue, Bahamas og 2 underkendte forsøg (BO) skulle det 3 forsøg endelig lykkes. Stig havde sat sig til at dykke 102 meter ned på en aftalt tid på 3:30 min da et ordentlig regnskyld afbrød live udsendelserne fra stedet. Vi var mange som havde set frem til at følge kulminationen af en mands hårde kamp mod alle odds, og vi fulgte spændt resultattavlerne som jævnligt blev opdateret.

Der gik lang tid før der skete noget, og ingen vidste rigtigt om Stig overhovedet havde været i vandet. Da liveudsendelserne genoptog deres sendinger var det allerede de dykkere som først skulle dykke efter Stig’s tid, så der var en del undren over om alt nu også var ok. Efter ca 20 minutter viste resultatstavlen at Stig havde gennemført og dermed lavet ny rekord. Det var meget svært at tro når man ikke visuelt havde noget at forholde sig til, og vi sad og afventede en endelig bekræftelse på at det var rigtigt. Da det endelig var bekræftet lød der et brøl hos os tilskuere bag vores skærme og der kom da også et par lykkes tårer her og der.

Det var meget hårdt for nerverne for mange publikummer at overvære de opdateringer der kom ind, uden at vide om Stig overhovedet havde været i vandet. Forløsningen var da også enorm, og jublen ville ingen ende tage da nyheden endelig tikkede ind. Webmasteren sad med tårer i øjnene og lignede mest af alt en som var nær et nervesammenbrud, men tog mod til sig og jublede med, så hårdt at hele nabolaget fik glæden at føle.

Mange dages intens spænding fik en på hatten da den nye Danske og nordiske rekord endelig var i hus, og vi er mange som kender Stig som helt sikkert vil fejre denne enorme præstation af en mand der for kun få år tilbage helt var opgivet af sundhedsvæsenet og overladt til en skæbne med piller og smerter.

Stig er beviset på at det kan lade sig gøre at overvinde selv de sværeste sygdomme. Stig er et forbillede og en mand der gjorde det umulige muligt.

Stig har meddelt at Anja (Stig’s kæreste) har optaget hele seancen på video, så det glæder vi os meget til at overvære.

Skrevet af Webmaster (Billedet er taget af: Daan Verhoeven)