Fridykning på højt plan, med kronisk sygdom.

Oplev Stig Pryds´s vilde vej til fridykning på eliteplan, med en kronisk sygdom. Hør hvordan fridykkertræning, giver ham bedre lindring, end alt det medicin har har fået gennem tiden.
I får lidt af Stig´s sygdomshistorie. Hører hvordan han skifter medicin, kørestol og krykker ud med nye kostvaner, yoga, vejrtrækningsøvelser og fridykning.

Også skal vi i dybet. Over 100 meter under havets overflade, på kun et åndedrag. Det er blevet til mange rekorder siden 2013, vi skal se på nogle af de største.

Stig vil dele ud af nogle af de fantastiske og simple vejrtræningsøvelser, som alle kan lave og få stor glæde af. -Også selv om du ikke er fridykker!
Kan du trække vejret er det lige noget for dig.

Når de små sejre bliver de største.

Det var en invaliderende lidelse, og særdeles negative fremtidsudsigter, der fik Stig Pryds til at tænke anderledes og kræve sit liv tilbage.

Det skulle vise sig at give nogle resultater, han aldrig havde drømt om.

På bare to år ændrede han sin livssituation, fra at være en skygge af sig selv, til at være stor inspiration for rigtig mange mennesker med kroniske sygdomme. Stig Pryds lider af psoriasis gigt, en kronisk sygdom med mange smerter og knogle forandringer. Sygdommen går aldrig væk, med der findes måder at håndtere hverdagen på, så tilværelsen bliver mere overskuelig.

Hør fortællingen om hvordan han skifter medicin, kørestol og krykker ud med, kostændring, yoga, vejrtræknings øvelser og fridykning. En kombination, som har ført til den ene rekord efter den anden i fridykning.

Oplev et foredrag der både kan motivere og inspirere dig til at tænke anderledes, og handle på de positive muligheder, vi alle har i vores liv.

Han deler også ud af nogle af de fantastiske vejrtræknings øvelser, som alle vil få stor glæde af.

Den som ikke lever nu, lever aldrig Hvad gør du?

Book foredrag med Stig