Foredrag 2017-11-28T17:05:27+00:00

Foredrag uden filter

Det var en invaliderende lidelse og særdeles negative fremtidsudsigter, der fik Stig Pryds til at tænke anderledes og kræve sit liv og helbred tilbage. Det skulle vise sig at give nogle resultater, han aldrig havde drømt om.

På bare to år ændrede han sin livssituation fra invalid gigtpatient til eminent fridykker-atlet med placering som nr. 2 på verdensplan. Det blev en lærerig rejse, der fik ham i balance med sin krop, som aldrig før, og åbnede både øjne og bevidsthed for, hvad der er muligt, hvis man oprigtigt vil det, og samtidig giver sin krop de rette redskaber.

Stig fortæller åbent og ærligt om rejsen fra selvstændigt erhvervsdrivende til gigtplaget invalid til fridykker på eliteplan. Han fortæller om at kvitte medicinen og træne og spise sig til tops med det rette mindset. Oplev et foredrag der både kan motivere og inspirere dig til at tænke anderledes og handle på de positive muligheder, vi alle har i vores liv – hvis vi tør, og er villige til at åbne op og bruge dem rigtigt.

 

apr
25
ons
2018
Foredrag – uden filter v. Stig Pryds Kingfish
apr 25 kl. 19:00 – 21:00
Foredrag - uden filter v. Stig Pryds @ Kingfish | København | Danmark

Fra invalid gigtpatient til fridykker på eliteplan

Det var en invaliderende lidelse og særdeles negative fremtidsudsigter, der fik Stig Pryds til at tænke anderledes og kræve sit liv og helbred tilbage. Det skulle vise sig at give nogle resultater, han aldrig havde drømt om. På bare to år ændrede han sin livssituation fra invalid gigtpatient til eminent fridykker-atlet med placering som nr. 2 på verdensplan.

Det blev en lærerig rejse, der fik ham i balance med sin krop, som aldrig før, og åbnede både øjne og bevidsthed for, hvad der er muligt, hvis man oprigtigt vil det, og samtidig giver sin krop de rette redskaber.

Stig Pryds fortæller om det at turde og at vende en udfordring til mulighed

Stig fortæller åbent og ærligt om rejsen fra selvstændigt erhvervsdrivende til gigtplaget invalid til fridykker på eliteplan. Han fortæller om at kvitte medicinen og træne og spise sig til tops med det rette mindset. Oplev et foredrag der både kan motivere og inspirere dig til at tænke anderledes og handle på de positive muligheder, vi alle har i vores liv – hvis vi tør, og er villige til at åbne op og bruge dem rigtigt.

okt
2
tirs
2018
Gigtforening Thy-Morsø
okt 2 kl. 19:00 – 21:00

Gigtforening Thy-Morsø

okt
17
ons
2018
Gigtforening Sønderjylland
okt 17 kl. 19:00 – 21:00

Gigtforening Sønderjylland

okt
18
tors
2018
Gigtforening KBH
okt 18 kl. 19:00 – 21:00

Gigtforening KBH

okt
30
tirs
2018
Gigtforening Vendsyssel
okt 30 kl. 19:00 – 21:00

Gigtforening Vendsyssel

nov
14
ons
2018
Gigtforening Vestjylland
nov 14 kl. 19:00 – 21:00

Gigtforening Vestjylland

 

Stig Pryds

Stig Pryds

Billedet er taget hvor sygdommen var på sit højeste. Stig går her med stok.
Stig Pryds

Ny finne

Finnen sponsoreret af Dan-mo vises stolt frem.
Stig Pryds

Foredrag

Et stemningsbillede fra en af Stig's utallige foredrag.