Foredrag 2018-11-14T12:21:41+00:00

Foredrag uden filter

Stig Pryds foredrag

Fridykning på højt plan, med kronisk sygdom.

Oplev Stig Pryds´s vilde vej til fridykning på eliteplan, med en kronisk sygdom. Hør hvordan fridykkertræning, giver ham bedre lindring, end alt det medicin har har fået gennem tiden.

I får lidt af Stig´s sygdomshistorie. Hører hvordan han skifter medicin, kørestol og krykker ud med nye kostvaner, yoga, vejrtrækningsøvelser og fridykning.

Også skal vi i dybet. Over 100 meter under havets overflade, på kun et åndedrag. Det er blevet til mange rekorder siden 2013, vi skal se på nogle af de største.

Stig vil dele ud af nogle af de fantastiske og simple vejrtræningsøvelser, som alle kan lave og få stor glæde af. -Også selv om du ikke er fridykker!

Kan du trække vejret er det lige noget for dig.  

 

Når de små sejre bliver de største.

Det var en invaliderende lidelse, og særdeles negative fremtidsudsigter, der fik Stig Pryds til at tænke anderledes og kræve sit liv tilbage.

Det skulle vise sig at give nogle resultater, han aldrig havde drømt om.

På bare to år ændrede han sin livssituation, fra at være en skygge af sig selv, til at være stor inspiration for rigtig mange mennesker med kroniske sygdomme. Stig Pryds lider af psoriasis gigt, en kronisk sygdom med mange smerter og knogle forandringer. Sygdommen går aldrig væk, med der findes måder at håndtere hverdagen på, så tilværelsen bliver mere overskuelig.

Hør fortællingen om hvordan han skifter medicin, kørestol og krykker ud med, kostændring, yoga, vejrtræknings øvelser og fridykning. En kombination, som har ført til den ene rekord efter den anden i fridykning.

Oplev et foredrag der både kan motivere og inspirere dig til at tænke anderledes, og handle på de positive muligheder, vi alle har i vores liv.

Han deler også ud af nogle af de fantastiske vejrtræknings øvelser, som alle vil få stor glæde af.

Den som ikke lever nu, lever aldrig Hvad gør du?

 

 

feb
23
lør
2019
Workshop med fridykker Stig Pryds SOLO FITNESS
feb 23 kl. 14:00 – 16:00
Workshop med fridykker Stig Pryds @ SOLO FITNESS | Svendborg | Danmark

Kender du din krops potentiale?

Breathe med Stig Pryds

Et vejrtrækningsprogram sammensat og udviklet af Stig Pryds. Lunge- og kredsløbstræning.

Mere energi, mindre stress, smertelindring, bedre søvn, mærk din indre ro som aldrig før. Kan du selv trække vejret kan du være med.

apr
6
lør
2019
KOM MED: Fridykning, yoga og delfiner med Stig Pryds i Egypten
apr 6 – apr 13 heldags
KOM MED: Fridykning, yoga og delfiner med Stig Pryds i Egypten

Unik liveaboard for snorklere og fridykkere med yoga- og vejrtrækningsøvelser med den skandinaviske fridykningsmester Stig Pryds. Vi besøger de bedste koralrev i Rødehavet for også at svømme med delfiner og dugonger.

Meget mere information på: https://www.kingfish.dk/dykkerrejser-egypten-liveaboard-stig-pryds-snorkel-fridyk-delfiner-dugong-2019

Delfiner, dugonger og toga i Rødehavet

Stig Pryds er mester i fridykning og har en utrolig historie, der gør ham til et lille mirakel i fridykkerverden. Han er verdensberømt for sin “yogafridykning”-video, der brød Red Bull Streaming-rekorder med imponerende +48 millioner visninger.

Stig har nu lavet et samarbejde med Kingfish, hvor han tilbyder en unik liveaboardtur til Rødehavet ombord på den luksuøse båd Emperor Elite, hvor det bliver muligt at kombinere yoga og vejrtrækningsøvelser med chancen for at fridykke og snorkle med delfiner og dugonger.

Skræddersyet rejse til snorklere og fridykkere

Vi har skræddersyet en speciel rute for at give dig den bedste chance for at svømme med vilde delfiner og dugonger. Du kan også se frem til morgenyoga og -vejrtrækningsøvelser på soldækket med en fantastisk havudsigt.

Denne tur er perfekt til snorklere og fridykkere på alle niveauer, og som altid har drømt om at svømme med delfiner og/eller dugonger og som gerne vil se mere end “bare” smukke koralrev. Næsten hvert dykkersite er beskyttede bugte og rev og hvad enten du snorkler eller fridykker (eller gør begge dele) venter der dig et fuldt program med masser af timer i vandet på denne grupperejse. Du kan også glæde dig til farvestrålende koralrev med godt marineliv og gode sandsynlighed for tætte møder med store skildpadder.

Om denne enestående oplevelse

Rejsen er for alle, der har interesse i snorkling, fridykning og yoga og er rettet mod alle der leder efter en stor oplevelse. Lær dig selv og din vejrtrækning bedre at kende, and få redskaberne til at opnå en bedre indre ro samt mærk friheden under overfladen på kun en vejrtrækning. Det hele i et uformelt, venligt og ikke-konkurrencepræget miljø.

Stig er klar hver dag under hele turen til at dele ud af sin viden om yoga, vejrtrækning og fridykning. Alle niveauer af snorklere og fridykkere er velkomne – det eneste der kræves er, at du kan svømme 200 meter uden hjælpemidler.

Hele turen handler om at om at have en god oplevelse og at udvikle sig selv, mens du er på en skøn ferie på vandet. Vores erfaring er at når man er flere mennesker sammen om det samme formål vil det sikre, at du netop opnår disse ting.

Om Stig Pryds

I 2008 blev Stig diagnositiceret med psoriasisgigt and kort tid efter endte han i kørestol med behov for meget medicin og hjælpemidler for at hjælpe med hans nye handicap. I 2013 udskiftede Stig sin gigtmedicin, kørestol og vestlige livsstil med yoga, vejrtrækningsøvelser og dyb fridykning. Selv om han aldrig vil blive kureret, har han fundet en måde til at forbedre sin livsglæde med egen indsats. Dette har givet resultater som ingen kunne have forventet, og han er nu et sandt mirakel i fridykkerverden.

Stig er en topatlet i fridykkerdiscipliner og har på nuværende tidspunkt 10 skandinaviske rekorder samt en brozemedalje fra Verdensmesterskabet, en sølv- og to bronzemedaljer fra Vertical Blue-konkurrencen og 1 guldmedalje fra Eurocup. Hans personlige rekord er netop nu 105 meter.

Når Stig ikke er til konkurrencer er han en aktiv foredragsholder om selvheling, gigt og smertelindring gennem vejrtrækningens stærke indvirken samt antistress og holder mellem 40 og 50 oplæg hvert år for patienter, virksomheder og andre interesserede, ligesom at han også coacher om emnet.

Stig er godt selskab, ærlig i sin interesse for at hjælpe folk med at opnå øget balance og livskvalitet.

Rejseplan for turen

Dag 1: Fly fra Danmark til Hurghada. Transfer til båden i Port Ghalib (ca. 3½ timers kørsel).
Dag 2 – Day 7: Morgenyoga og vejrtrækningsøvelser med Stig Pryds. Resten af dagene bliver brugt på at snorkle og frodykke, også efter mørkets frembrud. Båden flytter sig hver dag, så vi kommer til at se mange nye steder. Alt i alt kommer tre dage til at være med “poolen er åben” – spredt ud over hele ugen. Den sidste dag slutter om eftermiddagen før vi sejler tilbage til havnen.
Dag 8: Transfer til lufthavnen og fly til Danmark.

 

Stig Pryds

Stig Pryds

Billedet er taget hvor sygdommen var på sit højeste. Stig går her med stok.
Stig Pryds

Ny finne

Finnen sponsoreret af Dan-mo vises stolt frem.
Stig Pryds

Foredrag

Et stemningsbillede fra en af Stig's utallige foredrag.