Åben Workshop i København – Træk vejret med Stig Pryds

januar, 2020

15jan18:0020:30Åben Workshop i København - Træk vejret med Stig Pryds

Læs mere

Begivenhedsdetaljer

Kom og oplev lunge -og kredsløbstræning på en helt ny måde, hvor alle kan være med. Øvelserne foregår siddende, på gulv eller stol og vi slutter allesammen liggende på underlag, på gulvet.

Forskning i forbindelse med træning hos både eliteatleter og motionister, har vist at forbedret vejrtrækning optimerer resultaterne for præstationen.
Kom og få inspiration og tips til hvordan du optimerer din vejrtrækning og forbedrer dine resultater, på få uger. 

Det er en gratis energibank, vi alle har tilgængelig. Du behøver bare at vide hvordan du får mere gavn og glæde af din iltoptagelse og træning.

Pris: 250 kr. 200 kr. for medlemmer af DIT VELVÆR
TILMELDING: Mobilepay til 39493 EvolutionEvents, tekst ‘dit navn’ og Stig

Medbring gerne: Liggeunderlag og et tæppe. Evt. pude, samt behageligt, afslappende tøj.

I løbet af 2 timers praktiske øvelser, vil du blive introduceret for et unikt vejrtrækningsprogram, der lader dig opleve hvad god vejrtrækning er, og hvad det kan bruges til. Du får en grundig gennemgang forud for træningen, og dernæst en god start, i et tempo hvor alle kan være med. Der kræves ingen forudsætninger og det er muligt at være med siddende, hvis ikke man har mulighed for at ligge på gulvet.

Der er ingen hårde eller ubehagelige stillinger. Kun nye og sjove oplevelser med dit eget åndedræt. Denne workshop er den perfekte intro til at komme i gang, og fortsætte hjemme på egen hånd efterfølgende.

Hvorfor?
Fordi det aldrig er for sent at gøre noget godt for sin krop. Fordi der er så mange fordele at høste, og fordi kroppen stadig har brug for at få aktiveret kredsløbet.
Lad ikke kroppen forfalde, trods sygdom. Uanset om man har en sygdom, så kan udgangspunktet forbedres. Oplev mere overskud, bedre søvn, og mindre smerter OG gør noget aktivt for at forbedre din livskvalitet!

Tidspunkt

(Onsdag) 18:00 - 20:30

Læg en kommentar

Se Stig på Twitch! Tors. 16-17 / Søn. 10-11