Det er jo ikke nogen hemmelighed, at mine ben ikke er specielt stærke. De er jo bare nogle tynde stænger og de skal sgu blive stærkere, så jeg kan dykke længere og dybere ned, uden at brænde ud. Som i kan se på linket herunder, begynder jeg at svømme op med armene da der ca er 40 m tilbage, for jeg har simpelthen ikke styrken der skal til fra mine ben.

Efter flere års inaktivitet, hvor gigten har forhindret mig i, at få trænet musklerne tilstrækkeligt. Det skal der laves om på, så der skal noget styrke i de ben, nu hvor jeg har fået denne fantastiske cykel -og ikke mindst opbakning!

I efteråret lånte jeg min svigermors cykel. På det tidspunkt havde jeg ikke cyklet i 8 år, så det var småture, men sikke en fornøjelse at cykle igen! Uden ledsmerter og hævelse. Det bliver vejen frem nu, men svigermors gamle cykel ved at have udtjent sin kapacitet og den er heller ikke specielt terrængående, så det har af og til sat en begrænsning på fornøjelsen. Jeg bor på landet, hvor der er mange markveje og skove at træne på og det gør jo en kæmpe forskel at have en lækker cykel, der er lavet til formålet.

Fri Bikeshop Nyborg, havde lige det jeg skulle bruge, men kunne godt regne ud der ville gå lang lang tid inden der var skrabet sammen til sådan en cykel.

Men det var svært bare at lade den ligge. Malermester Palle Jensen fra Brink & Jensen hjalp mig sidste år med en ny monofinne, så jeg fik en snak med ham, og han var lynhurtig. Det skulle vi finde en løsning på. Vi skulle bare have nogle flere med, så jeg ringede lidt rundt til nogle af de lokale håndværkere, og nyborg er fyldt med fantastiske firmaer der er meget hjælpsomme. Jeg er dybt taknemlig! Det bliver så spændende at gribe træningen an på en ny måde, og se hvilke fysiske muligheder der åbner sig.

Jeg sender en STOR tak til: Fri Bikeshop Nyborg. Maler mester Brink & Jensen. Nyborg Marinecenter. isolering-priser.dk APS. Dyk Fyn. VVS Specialisten/sp brændeovne og Alans Garage

https://www.youtube.com/watch?v=cdg8qa7Efpg