Ved at være klar til afgang til DM og VM som i år afholdes på Cypern. Super spændt og vildt taknemmelig for samarbejde og support fra Dan-Mo. Afgang mandag morgen, og har så 3 uger med hård træning inden VM, jeg skal ned og forsvare mine rekorder og så se hvor meget bedre det vil gå mig, med så god tid til træning.

Jeg vil løbende holde min hjemmeside opdateret. -Forhåbenligt gode resultater!

Dan-Mo, vi skal give den gasssssssssss!

IMG_0394IMG_0394IMG_0392IMG_0390

Just about ready for departure. Leaving for Cyprus tomorrow to train for 3 weeks, prior to Danish and World Championship in freediving. Will go to defend my records and hopefully bring back new and greater results. I’m super excited and thankful to work with my new main sponsor and great support Dan-Mo!

Will keep you posted here on the website.

Dan-Mo, we are gonna kick assssss!!!