Hvornår:
6. april 2019 – 13. april 2019 heldags
2019-04-06T00:00:00+02:00
2019-04-14T00:00:00+02:00
Kontakt:
Kingfish rejseafdeling
33 13 83 83
KOM MED: Fridykning, yoga og delfiner med Stig Pryds i Egypten

Unik liveaboard for snorklere og fridykkere med yoga- og vejrtrækningsøvelser med den skandinaviske fridykningsmester Stig Pryds. Vi besøger de bedste koralrev i Rødehavet for også at svømme med delfiner og dugonger.

Meget mere information på: https://www.kingfish.dk/dykkerrejser-egypten-liveaboard-stig-pryds-snorkel-fridyk-delfiner-dugong-2019

Delfiner, dugonger og toga i Rødehavet

Stig Pryds er mester i fridykning og har en utrolig historie, der gør ham til et lille mirakel i fridykkerverden. Han er verdensberømt for sin “yogafridykning”-video, der brød Red Bull Streaming-rekorder med imponerende +48 millioner visninger.

Stig har nu lavet et samarbejde med Kingfish, hvor han tilbyder en unik liveaboardtur til Rødehavet ombord på den luksuøse båd Emperor Elite, hvor det bliver muligt at kombinere yoga og vejrtrækningsøvelser med chancen for at fridykke og snorkle med delfiner og dugonger.

Skræddersyet rejse til snorklere og fridykkere

Vi har skræddersyet en speciel rute for at give dig den bedste chance for at svømme med vilde delfiner og dugonger. Du kan også se frem til morgenyoga og -vejrtrækningsøvelser på soldækket med en fantastisk havudsigt.

Denne tur er perfekt til snorklere og fridykkere på alle niveauer, og som altid har drømt om at svømme med delfiner og/eller dugonger og som gerne vil se mere end “bare” smukke koralrev. Næsten hvert dykkersite er beskyttede bugte og rev og hvad enten du snorkler eller fridykker (eller gør begge dele) venter der dig et fuldt program med masser af timer i vandet på denne grupperejse. Du kan også glæde dig til farvestrålende koralrev med godt marineliv og gode sandsynlighed for tætte møder med store skildpadder.

Om denne enestående oplevelse

Rejsen er for alle, der har interesse i snorkling, fridykning og yoga og er rettet mod alle der leder efter en stor oplevelse. Lær dig selv og din vejrtrækning bedre at kende, and få redskaberne til at opnå en bedre indre ro samt mærk friheden under overfladen på kun en vejrtrækning. Det hele i et uformelt, venligt og ikke-konkurrencepræget miljø.

Stig er klar hver dag under hele turen til at dele ud af sin viden om yoga, vejrtrækning og fridykning. Alle niveauer af snorklere og fridykkere er velkomne – det eneste der kræves er, at du kan svømme 200 meter uden hjælpemidler.

Hele turen handler om at om at have en god oplevelse og at udvikle sig selv, mens du er på en skøn ferie på vandet. Vores erfaring er at når man er flere mennesker sammen om det samme formål vil det sikre, at du netop opnår disse ting.

Om Stig Pryds

I 2008 blev Stig diagnositiceret med psoriasisgigt and kort tid efter endte han i kørestol med behov for meget medicin og hjælpemidler for at hjælpe med hans nye handicap. I 2013 udskiftede Stig sin gigtmedicin, kørestol og vestlige livsstil med yoga, vejrtrækningsøvelser og dyb fridykning. Selv om han aldrig vil blive kureret, har han fundet en måde til at forbedre sin livsglæde med egen indsats. Dette har givet resultater som ingen kunne have forventet, og han er nu et sandt mirakel i fridykkerverden.

Stig er en topatlet i fridykkerdiscipliner og har på nuværende tidspunkt 10 skandinaviske rekorder samt en brozemedalje fra Verdensmesterskabet, en sølv- og to bronzemedaljer fra Vertical Blue-konkurrencen og 1 guldmedalje fra Eurocup. Hans personlige rekord er netop nu 105 meter.

Når Stig ikke er til konkurrencer er han en aktiv foredragsholder om selvheling, gigt og smertelindring gennem vejrtrækningens stærke indvirken samt antistress og holder mellem 40 og 50 oplæg hvert år for patienter, virksomheder og andre interesserede, ligesom at han også coacher om emnet.

Stig er godt selskab, ærlig i sin interesse for at hjælpe folk med at opnå øget balance og livskvalitet.

Rejseplan for turen

Dag 1: Fly fra Danmark til Hurghada. Transfer til båden i Port Ghalib (ca. 3½ timers kørsel).
Dag 2 – Day 7: Morgenyoga og vejrtrækningsøvelser med Stig Pryds. Resten af dagene bliver brugt på at snorkle og frodykke, også efter mørkets frembrud. Båden flytter sig hver dag, så vi kommer til at se mange nye steder. Alt i alt kommer tre dage til at være med “poolen er åben” – spredt ud over hele ugen. Den sidste dag slutter om eftermiddagen før vi sejler tilbage til havnen.
Dag 8: Transfer til lufthavnen og fly til Danmark.

2018-12-18T13:53:55+00:00 18. december 2018 - 13:39|0 Kommentarer

Læg en kommentar